V soboto in nedeljo 8. in 9.7. je strelsko društvo 3G, na strelišču Črnotiče, organiziralo svojo drugo multigun tekmo z podnaslovom John Wick chapter 2.

Tekme se je udeležilo 50 strelcev iz Slovenije, Italije, Hrvaške in Avstrije, ki so tekmovali v kar sedmih kategorijah in sicer 2Gun Open, 2Gun Iron, 2Gun Tactical, 2Gun Mk, 3Gun Open, 3Gun Iron in 3Gun Tactical.

Tekmo so sestavljali trije stagi, kjer so strelci na vsakem uporabljali vse predpisano orožje in se spopadali s papirnatimi in kartonskimi tarčami. Na enem od stagev je strelec streljal sede z premičnega vozička, ki ga je vlekel drug tekmovalec.

Kot je za to serijo tekem že običajno, je bil na vsakem stagu del, kjer je strelec pri izvajanju strelske vaje imitiral del iz filma John Wick chapter 2. Med drugim se je ponovno prikazal plišasti kuža, na katerega je strelec moral paziti.Strelec je imel omejeno število nabojev v orožju preostalo strelivo pa je moral pobirati sproti po stagu, streljati na tarče brez merjenja in si do konca proge zapomniti barvo kovinskih platk, s katerimi se je moral za konec staga spopasti.

Tudi tokrat je bilo za malico za strelce poskrbljeno z klobasami, ob hudi vročini poletnih dni, pa je bilo na voljo tudi dosti napitkov.

Čestitamo vsem zmagovalcem na tekmi, rezultati pa so objavljeni na practiscore-u.

Rezultati

Branko V.

SD1991
Zveza društev za precizno in dinamično streljanje
moris
zsč
polenar tactical
Slovenska vojska