V četrtek 04. 03. 2010 je potekal zbor članov našega kluba. Udeležila se ga je več kot dobra polovica članstva, kolegom iz oddaljenih krajev izven Ljubljane, pa smo udeležbo opravičili. Na zboru se je uradno, kot novi predsednik kluba, predstavil Boštjan Podlogar. Predstavil nam je planirane aktivnosti kluba, termine na streliščih SV, sodelovanje z ASZS. Planiramo organizacijo tekem in sodelovanje na tekmovanjih ostalih klubov in zvez.

Pogovarjali smo se tudi o skupnih prostorih, skupni nabavi streliva, Polajnar Žigo pa smo imenovali za vodjo podmladka našega kluba. Da pa bi bilo naše delovanje še uspešnejše in bolj transparentno pozivamo člane, da se medsebojno obveščamo in da nam v večji meri pošiljajo svoje predloge in želje. Takoj moramo urediti klubski forum, ki zaradi tehničnih težav še ne dela.

Še o mnogih drugih temah je tekla beseda. Vse skupaj je skrbno zapisano v zapisniku zbora, ki ga člani prejmej po elektronski pošti. Podprli pa smo idejo, da se v imenu kluba (skupaj z prijatelji in domačimi) udeležimo vseslovenske akcije – OČISTIMO SLOVENIJO, ki bo potekala 17. 04. na področju celotne države.

SD1991
Zveza društev za precizno in dinamično streljanje
moris
zsč
polenar tactical
Slovenska vojska