To soboto se je na strelišču SV Crngrob pri Škofji Loki odvijalo državno tekmovanje zmagovalnih, medregijskih ekip, v streljanju z M 48, ki ga organizira SV. Tokrat so se ekipe pomerile v medregijski konkurenci in z veseljem vam lahko povem, da se je ekipa SD 1991 uvrstila v finale državnega prvenstva, ki se bo odvijalo v mesecu septembru. Tokrat se naši fantje niso okitili s pokali, vendar so vseeno pokazali vrhunski nivo strelskega znanja. Naša ekipa je tako dosegla četrto mesto in se z lahkoto uvrstila v finalno tekmovanje. Za ta dosežek se Ludviku, Janezu in Andreju – najlepše zahvaljujem v imenu SD 1991. Čestitam fantje – čakamo pokal v jeseni !

Poleg odličnega športnega dosežka naših mušketirjev, je tokrat ekipa sodnikov SD 1991, sodila tudi spremljajoče izborno tekmovanje ekip, ki še niso uspele izvesti kvalifikacijskega streljanja na prvem nivoju. In ob tej priložnosti bi rad še posebej pohvalil našo Matejo, Sergeja, Manco in Jureta, ki so svoje delo opravili na res visokem nivoju! Štetje rezultatov, rangiranje in prezentiranje doseženih točk je minilo zelo hitro, brez zapletov in brez pritožb! S tem se je ponovno pokazalo tudi dejstvo, da nas tekmovalci iz cele države spoštujejo kot poštene športnike in fer sodnike!

Vabim vas, da se z rezultati seznanite iz priložene liste, o pravem strelskem vzdušju pa vam bodo najbolj nazorno povedale fotografije iz tekmovanja. Bila je lepa sobota!

 

IGOR 

{gallery}SimpleImgGallery/SV_M48_2.krogCrngrob26APR2014{/gallery}

Rezultati

SD1991
Zveza društev za precizno in dinamično streljanje
moris
zsč
polenar tactical
Slovenska vojska