Društvo SD 1991 sodeluje z veteranskimi organizacijami, kajti ne nazadnje je nas kar veliko članov tudi veteranov vojne za Slovenijo. Tokrat smo skupaj stopili z Policijskim veteranskim združenjem SEVER Severne Primorske, ki so nas že več krat gostili na njihovem strelišču v Črnotičah. Namen tokratnega sodelovanja pa je spet dobrodelnost. Bivši policist Dušan Komar je doživel tragično nesrečo, od katere ima poškodovani obe roki, obraz, na žalost pa je izgubil tudi oko. Od nesreče naprej je že napredoval, a na žalost je napredek odvisen od denarja. Tukaj pa se lahko vse neha…

Mi smo se odločili da ne!! Kolegi iz društva Sever mu pridno organizirajo dobrodelne akcije, dobrodelna strelska tekmovanja, koncerte, na katerih zbirajo denar za svojega kolego Dušana. Odziv je lep in veseli nas dejstvo, da organizatorji in nastopajoči to naredijo brezplačno. Važno je, da gre vsak evro Dušanu, ki si močno želi kupiti bionske proteze, ki bi mu omogočile dosti lepši vsakdanjik.

Naše društvo se je udeležilo že dobrodelne tekme, Vito Ivanc pa nam je s svojimi zlatimi taborniki priskočil na pomoč pri zbiranju zamaškov, ki so jih predali na policijski postaji. Nekaj naših članov pa se je udeležilo dobrodelnega koncerta. Prav tako so vsi naši člani na sobotni tekmi v Črnotičih 26. 04. prispevali denar namesto štartnine, to je seveda krilo društvo.

Vendar lahko storimo še več! Predstavniki društva SD 1991 smo se 11. 04. udeležili tretjega dobrodelnega koncerta v Novi Gorici. V drugi prilogi pa si izvolite prebrati dopis, s katerim zbiramo denarna sredstva za Dušana. Ta dopis sem že predal direktorjem svoje firme in srčno upam, da bo kaj uspeha. A pomagati mislim tudi sam! Na TRR Rdečega križa iz Tolmina št. SI56 0475 3000 0342 314 , lahko nakažete svojo denarno pomoč za Dušana. Samo navedite svoje ime in pa dopišite: PODARIMO MU ROKE !

Apeliram na vas, da prispevate tudi vi svoj delček pomoči. Ni važna višina prispevka. Še tako skromni znesek šteje! In prosim vas, da ta dopis pokažete tudi v svojih firmah (tudi tistih, katere lastniki ste smiley ), ga pošljete svojim prijateljem in znancem. Če bo solidarnih več ljudi, nam bo prej uspelo!

 

Že v naprej se vam zahvaljujem za vašo dobrodelnost!

Lepo vas pozdravljam, POLAJNAR Igor

{gallery}SimpleImgGallery/DobrodelnostAPR2014{/gallery}

 

 

SD1991
Zveza društev za precizno in dinamično streljanje
moris
zsč
polenar tactical
Slovenska vojska